Betingelser​

Bestilling / Forespørgsel:

Bestilling / køb af varer hos Sydmors Jagt & Fiskeri kan foregå i butikken på Bygaden 1, Ørding, 7990 Ø. Assels. Her kan betales med Dankort / Visa/Dankort og naturligvis kontant

Bestilling:

De varer du kan se på www.Sydmorsjagtogfiskeri.dk er du også meget velkommen til at komme og se i butikken på Bygade 1, Ørding, 7990 Ø. Assels.

Priser:

Alle priser, der er opgivet på www.Sydmorsjagtogfiskeri.dk, er inkl. moms men ekskl.. fragt. Vi leverer til hvilken som helst ønsket adresse.

Forbehold:

Sydmors Jagt & Fiskeri tager forbehold for trykfejl, prisændringer, udsolgte, udgåede varer, specifikationsændringer og lignende. Ved væsentlige ændringer, som pris eller model, vil vi kontakte dig, inden ordren gennemføres for at bekræfte, om du stadig ønsker at gennemfører handlen.

Faktura:

I forbindelse med afgivelse af ordrer fremsendes en ordrebekræftelse og en faktura til din anførte e-mail. Sydmors Jagt & Fiskeri anbefaler alle kunder at printe denne faktura og gemme den til fremtidige henvendelser vedrørende handlen, produktet mv.

Fortrydelsesret:

Alle køb kan fortrydes i op til 14 dage efter leveringen. Ved fortrydelse skal varen returneres ubeskadiget - hvis muligt i original emballage. Emballagen indeholder ofte oplysninger om produktet, som skal genbruges ved et videresalg. Derfor er det vigtigt, at emballagen åbnes forsigtigt uden at tilføre hverken produktet eller emballagen væsentligt skade. Varer, som ikke returneres i væsentligt samme stand og mængde, modtages ikke. Vær opmærksom på at pakke varen forsvarligt ind ved returnering, så den ikke lider skade under fragten.

Sammen med returvaren bedes ordrenummer anført samt kontooplysninger til tilbagebetaling af dine penge. Fremsendes disse oplysninger sammen med varen til os, er det hurtigere for os at færdigbehandle din sag og sende dine penge retur. Når varen er modtaget retur, vil vi returnere det skyldige beløb til den anførte konto.

Vær opmærksom på at Sydmors Jagt & Fiskeri ikke betaler for fragten til returnering af varer. Købet kan ikke fortrydes, hvis der er tale om produkter, som bliver ændret fra deres oprindelige udførelse eller er produceret specifikt efter dine ønsker. I disse tilfælde hvor fortrydelsesretten ikke er gældende, vil Sydmors Jagt & Fiskeri gøre særligt opmærksom på dette enten på det enkelte produkt eller efterfølgende, inden ordren gennemføres.

Reklamationer:

Skulle en vare mod vores forventning være defekt eller være fejlleveret, tager vi den retur og sender hurtigst muligt en erstatning. Inden returnering varer af skal Sydmors Jagt & Fiskeri kontaktes for at sikre en hurtig og effektiv behandling af reklamationen. Synlige defekter og mangler skal anmeldes til os straks, og senest 2 hverdage efter du har modtaget varen.

Reklamation:

Hos Sydmors Jagt & Fiskeri har du 2 års reklamationsret i henhold til gældende dansk lovgivning på området. På enkelte varer er der en udvidet garanti mod fabrikations fejl, og dette vil særskilt være angivet på de pågældende varer.

Husk derfor at gemme ordrebekræftelsen som garantibevis.

Hvis du skulle være uheldig, at en vare går i stykker, skal du blot returnere varen til os sammen med en kopi af ordrebekræftelsen og en kort beskrivelse af fejlen. Når du sender varen retur til os, skal den sendes franko. Det er en god ide at kontakte os inden.

Vi vil så snart, vi modtager varen fra dig, tage hånd om sagen og sørge for den hurtigst mulige løsning af problemet.

Levering:

Når du bestiller dine varer, er det muligt at opgive en anden leveringsadresse end din egen. Dette kan være en fordel, hvis der ikke er nogen til at tage imod varerne på din egen adresse. Hvis det ikke er muligt at aflevere varen ved første udsendelse, vil enten fragtmand eller Post Danmark efterlade en seddel med oplysninger om, hvor varen kan afhentes. Vær desuden opmærksom på at alle leveringstider er vejledende, og Sydmors Jagt & Fiskeri kan ikke påtage sig ansvaret for nogen former for ekstraomkostninger, der er blevet påført vores kunder pga. afvigelser fra det angivne leveringstidspunkt. Vi fremsender naturligvis alle varer hurtigst muligt, men kan ikke forhindrer leveringssvigt, restordre, udsolgte eller udgåede varer.

Vi bestræber os på at levere alle varer dagen efter, at betalingen er registreret. Det betyder bl.a., at én ordre kan blive leveret af flere omgange, således at alle lagervarer sendes ud dagen efter, ordren er registreret, og varer vi skal skaffe hjem fra producenter følger efter så hurtigt som muligt.

Produkter bestilt gennem Sydmors Jagt & Fiskeri bliver leveret med Post Danmark eller fragtmand alt efter størrelse, art og vægt på de ønskede produkter. Store, tunge eller uhåndterlige pakker leveres til hoveddør eller indkørsel.

Modtagelse af varer:

Når varerne bliver modtaget, er det vigtigt, at du ser varerne grundigt efter for skader og mangler. Husk at du ikke skal kvittere for dine varer, før du har set dem igennem.

Har du ikke selv mulighed for at modtage varerne, kan du i kommentarfeltet under bestillingen angive sted eller personer, som varerne må leveres til i stedet, fx nabo eller garage. Sydmors Jagt & Fiskeri kan dog ikke garanterer at fragtmanden eller Post Danmark vil følge disse anvisninger, og da forsikringsansvaret påhviler disse parter.

Er varen beskadiget under transporten, skal du nægte at modtage den.

Er varen intakt men fejlleveret eller fejlproduceret, skal du følge anvisningerne for reklamationer.

Vigtigt: Når du skriver under på modtagelsen af varerne, skriver du også under på at varen var intakt ved leveringen.

Derfor har du ret til at bede fragtmand eller postbud vente, mens du åbner pakken. Vær særligt opmærksom på dette, hvis pakken tydeligvis har lidt overlast under fragten. Åbner du pakken efterfølgende og ser, at varen er ødelagt er det fragtselskabet eller det lokale postkontor, du skal rette henvendelse til.

Registrering af oplysninger:

I forbindelse med ordreafgivelse vil vi bede dig om diverse personlige oplysninger, som gør det muligt for os at gennemføre og registrere din ordre korrekt. Disse oplysninger vil blive behandlet fortroligt af Sydmors Jagt & Fiskeri. Ingen oplysninger, som Sydmors Jagt & Fiskeri kommer i besiddelse af i forbindelse med bestilling af varer, vil blive videregivet til tredjepart.

Alle dine personlige oplysninger bliver udelukkende brugt til behandling af din ordre og fremsendelse af nyhedsbreve, hvis dette er ønsket.

 

Vi gemmer ingen oplysninger vedrørende betaling, så det vil være nødvendigt at indtaste betalingsoplysninger, hver gang der handles.​

Besøg os på Facebook

På Facebook kan du blandt andet følge med i de nyeste varer og udstyr, 

som vi har på lager i vores forretning.

Sydmors Jagt og Fiskeri

Bygaden 1

Ørding

7990 Øster Assels

CVR: 73796016

Tlf: 97 76 61 63

Mobil: 20 16 61 63

info@sydmorsjagtogfiskeri.dk