GHOST 50

Dette er en letvægts jagtdæmper. Med en volumekapacitet det er tilstrækkelig til at dæmpe alle kalibre. Med dæmperen medfølger 4 forskellige indsatser der gør det muligt at benytte samme dæmper til flere kalibre.

GHOST 40

Dette er en letvægts jagtdæmper. Med volume op til .308.
Til dæmperen medfølger 4 forskellige indsatser der gør det muligt at benytte samme dæmper til flere kalibre.

SONIC 55

Dette er en robust dæmper til magnum kalibre. Den er udstyret med en stålkerne, som gør den ekstremt modstandsdygtig over for de høje temperature, der opstår hvis man affyrer mange skud af gangen. Med dens store volume sikrer den maksimal dæmpning.

SONIC 45

Dette er en robust dæmper, den er udstyret med en stålkerne der gør at den er ekstremt modstandsdygtig i forhold til de høje temperature der opstår hvis man affyrer mange skud af gangen. Dette er vores nok bedst sælgende lyddæmper. Den passer til alle kalibre.

SONIC 35

Dette er en robust dæmper til mindre kalibre, der er udstyret med en stålkerne, som gør den ekstremt modstandsdygtig overfor de høje temperature, der opstår hvis man affyrer mange skud af gangen.

SUBSONIC 22

Denne dæmper er tiltænkt Salonrifler, og har en diameter på 3,5 cm og en længde på kun 13,5 cm. Denne dæmper er frontmonteret og går ikke ned over løbet.

SUBSONIC 17

Ligesom SubSonic 22 er denne dæmper også front monteret, denne dæmper er dog tilpasset kaliber 17 og udstyret med en messing indsats der sikre den imod høje temperaturer.

TRIMBRAKE

TrimBrake giver dig ikke kun en markedsledende rekyldæmpning, men også mulighed for at minimere pibemundingens bevægelse ved skudafgivelse. De blokerbare gasporte gør det muligt at justere mundingens vand- og lodrette bevægelse.

Trimbrake fås i Sort og Rustfri.

Besøg os på Facebook

På Facebook kan du blandt andet følge med i de nyeste varer og udstyr, 

som vi har på lager i vores forretning.

Sydmors Jagt og Fiskeri

Bygaden 1

Ørding

7990 Øster Assels

CVR: 73796016

Tlf: 97 76 61 63

Mobil: 20 16 61 63

info@sydmorsjagtogfiskeri.dk